۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
کد خبر: ۷۷۴۱۶۹
حجت الاسلام صلح میرزایی مطرح کرد؛

هدایت کلان جامعه و صیانت از اصول اساسی از منظر رهبر معظم انقلاب

هدایت کلان جامعه و صیانت از اصول اساسی از منظر رهبر معظم انقلاب
نماینده مجلس خبرگان رهبری با توضیح راهبرد‌های اساسی رهبر معظم انقلاب، که شامل هدایت کلی جامعه و حفظ اصول انقلاب اسلامی می‌شود، اظهار داشت: ادامه مبارزه در راه خدا یک ضرورت غیرقابل انکار برای پیشرفت جهانی به سمت حق است و نباید از تأثیر سنت‌های الهی در پیروزی جبهه حق غافل شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی، در یک دوره آموزشی با عنوان «تحلیل منطق عملکردی رهبر معظم انقلاب» که به همت دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه‌های علمیه و با همکاری مؤسسه علمی پژوهشی انقلاب اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: وظیفه اصلی رهبری انقلاب، هدایت کلان جامعه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی، افزود: راهبرد کلیدی دیگری که سیاست رفتاری رهبر معظم انقلاب را تنظیم می‌کند، هدایت کلان حرکت جامعه و مراقبت از انحراف آن از اصول اساسی است، سخنان متعدد رهبر انقلاب درباره مفاهیم اساسی انقلاب اسلامی، در حضور اقشار مختلف جامعه، برای این است که مسیر انقلاب همچنان روشن و پایدار باقی بماند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری به راهبرد ششم اشاره کرد که بر بازخوانی، تقویت و پافشاری بر مؤلفه‌های اساسی انقلاب اسلامی تأکید دارد و گفت: رهبر انقلاب بر مواردی همچون غیرت دینی، مردم‌سالاری دینی، تعظیم شهدا و مبانی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی توجه ویژه دارند.

مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی افزود: یکی دیگر از راهبردها این است که مسائل جاری کشور در چارچوب ارزش‌ها و اصول انقلاب توضیح داده و تبیین شوند؛ به همین دلیل موضوعاتی نظیر انتخابات، جهاد تبیین و مواسات با ارزش‌های انقلاب پیوند داده شده‌اند.

وی در ادامه اظهار داشت: به میدان آوردن مردم برای حراست از اصول اصیل انقلاب و آگاهی یافتن از شرایط کشور از طریق منابع مختلف خبری نیز از دیگر راهبردهای اساسی محسوب می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی، یکی از مبانی اساسی را درک ارتباط میان دنیا و آخرت عنوان کرد و اظهار داشت: این پیوستگی تاکید دارد که در شرایط تعارض میان سود دنیوی و فلاح اخروی، ارجحیت با آخرت است. نظام اسلامی باید همواره پیش از توجه به دنیا، نگاهی به آخرت داشته باشد. البته در بسیاری موارد دنیا و آخرت در تعارض نیستند و می‌توان به هردو دست یافت؛ اما در شرایط خاص، حتی اگر اضطرار مجوز موقتی بدهد، برخی موضوعات هرگز قابل توجیه شرعی نیستند. به‌طور مثال، مسئله حجاب یا حرمت استفاده از تسلیحات هسته‌ای از آن دسته احکام است که نباید مورد مماشات قرار گیرند.

مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: حرکت کلی عالم به سمت جریان حق پیش می‌رود. سنت‌های الهی ثابت در جوامع وجود دارند و برای رسیدن به نتایج مثبت باید خود را مطابق این سنت‌ها قرار دهیم. برخلاف تصور برخی که جهان را تا ظهور حضرت ولی عصر(عج) سرشار از فساد می‌دانند، اسلام ناب اعتقاد دارد که روند کلی جهان به سمت اصلاح و بهبودی در حال حرکت است و مسیر بشریت اگرچه پیچیده و دشوار است، اما نهایتاً رو به صلاح خواهد بود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری، یادآور شد: ایمان، استقامت و صبر، شروط اساسی پیروزی هستند، اگر ملت‌ها بر سنت‌های الهی پافشاری کنند، دستیابی به موفقیت قطعی خواهد بود. از این منظر، حتی مبارزه با استکبار جهانی نیز امکان‌پذیر است، نتایج حاصل از سنت‌های الهی نشان می‌دهد که امیدواری به پیروزی همواره ضروری است؛ چراکه عالم به سوی جبهه حق حرکت می‌کند.

حجت الاسلام صلح میرزایی به تجربیات تاریخی سقوط رژیم پهلوی اشاره کرده و بیان داشت: در دوران اوج قدرت شاه، او هیچ تصوری از فروپاشی خود نداشت، حتی بسیاری از افراد برجسته و صاحب‌نظر نیز انتظار نداشتند که انقلاب به زودی به پیروزی برسد. همچنین، پایان جنگ تحمیلی با پیروزی ایران برای برخی از مردم غیرمنتظره بود. اما واقعیت‌های تاریخی نشان می‌دهد که سنت‌های الهی به وضوح بیانگر این است که پیروزی جبهه حق در نهایت به وقوع می‌پیوندد.

وی افزود: این امر به ما می‌آموزد که در تاریخ، شرایطی وجود دارد که خداوند به یاری حق می‌آید و بر این اساس، پیروزی نهایی از آن جبهه حق می‌باشد، این نکته نه‌تنها به ما امید می‌دهد بلکه بر اهمیت ایمان به حق و تلاش برای آن تاکید می‌کند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری، تأکید کرد: استمرار مبارزه در راه خدا یکی از راهبردهایی است که بر اساس اصل حرکت جهان به سوی جریان حقیقت پایه‌گذاری شده است وخسته نشدن از مقابله با نظام سلطه را لازمه‌ای انکارناپذیر برای این مسیر است.

نویسنده: مهدی الهی

ارسال نظرات